Για την μετανάστευση

Πρώτη παρατήρηση. Ο πρώτος στόχος αυτής της στρατηγικής του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι το ολοκληρωτικό σάρωμα όλων των εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων: οικονομικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, πολιτικών. Και η άλωση της κοινωνικής συνείδησης: ταξικής και εθνικής. Με άλλα λόγια επιδιώκεται η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η εξαθλίωση και αγελοποίηση των εργαζομένων, ο ακρωτηριασμός της πολιτικής συνείδησης, η απονέκρωση των Συνδικάτων και η διάλυση της εργατικής τάξης, ως οργανωμένη πολιτική δύναμη.Δεύτερη παρατήρηση. Η ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς θα αποφασίζουν αυτοί για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Θα αποφασίζουν λοιπόν για μας εισαγόμενοι πληθυσμοί με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα. Πληθυσμοί που θα έχουν επιλέξει οι ισχυροί του κόσμου.
Τρίτη παρατήρηση. Με τη «μεταναστευτική», οργανωμένη «εισβολή» κατασκευάζονται «μειονότητες» που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαίρεση του ελληνικού λαού, την τροφοδότηση εθνικιστικών διχασμών και εν τέλει τον τεμαχισμό του έθνους- κράτους.Τέταρτη παρατήρηση. Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται.
Πέμπτη παρατήρηση. Τα ιδεολογήματα του αντιρατσισμού, του αντιεθνικισμού και της πολυποτισμικότητας αποτελούν την κωδικοποίηση αυτής της αυτοκρατορικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής. Το ιδεολογικό τσιμέντο της νέας καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων.Τελευταία παρατήρηση. Οι λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας μας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων, των συνεκτικών εθνικών μας ιστών ( έθνος, Ορθοδοξία, Παιδεία, οικογένεια κλπ) και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αποτελούν την πολιτική επιταγή και πρακτική αυτής της εφιαλτικής αυτοκρατορικής στρατηγικής.Δεν είναι δικές μας θέσεις, είναι οι θέσεις του Ρεσάλτο. Ας μας πουν τι διαφορετικό έχουμε πει οποτεδήποτε, αυτοί των οποίων η πολιτική συγκρατεί πατριώτες εντός του αντεθνικού Κ.Κ.Ε. η θέση του οποίου είναι: "ΟΧΙ στις διώξεις, στα αυταρχικά μέτρα σε βάρος των μεταναστών. Αμεση νομιμοποίηση αυτών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ισα δικαιώματα στη δουλιά, στους μισθούς, στην Υγεία, στη μόρφωση των παιδιών τους. Δικαίωμα μεταφοράς των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στη χώρα προέλευσης".Συμφωνούμε απολύτως ότι όλα αυτά συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης και της νεοφιλελεύθερης αριστερής διεθνιστικής αντίληψης. Με εξαίρεση 6-7 λέξεων της πρώτης παρατήρησης (στην οποία συνοψίζονται και οι διαφορές των εθνικισμού - εθνικομπολσεβικισμού του Ρεσάλτο) δεν συμφωνούμε απλώς με όλα τα υπόλοιπα, αλλά τα θέταμε και μία δεκαετία προ της δημιουργίας της σχολής σκέψης του Ρεσάλτο.Όταν ανακαλύπτουν ότι η διαφορά τους από εμάς είναι ότι εμείς θέτουμε το θέμα "φυλετικά" ας μας εξηγήσουν τι σημαίνει αυτό, γιατί οι "φυλετικές" μας ανησυχίες βρίσκονται όλες στις παραπάνω θέσεις του Ρεσάλτο. Και ας μας πουν ποιοι κάνουν εδώ και δεκαετίες τους αγώνες ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, τους πραγματικούς αγώνες ενάντια στην πραγματική παγκοσμιοποίηση όπως την αντιλαμβάνονται και αυτοί και εμείς, όχι αυτό που και οι δύο χώροι ξέρουμε ότι είναι γελοιότητες της νεοφιλελεύθερης Αριστεράς, του κατ' εξοχήν οργάνου του παγκοσμιοποιητικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ.
http://ethnikismos.blogspot.com/2007/11/blog-post_05.html