[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Να αναλάβουν ιδιώτες την είσπραξη των φόρων στην Ελλάδα(!)

προτείνουν σήμερα με άρθρο τους οι Financial Times

"..η είσπραξη των φόρων είναι ένα από τα πλέον διεφθαρμένα τμήματα του δυσλειτουργικού ελληνικού κράτους.."
Να αναλάβουν ιδιώτες την είσπραξη των φόρων στην Ελλάδα. Αυτό προτείνει σε σημερινό του άρθρο συντάκτης των Financial Times.
Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως...η είσπραξη των φόρων είναι ένα από τα πλέον διεφθαρμένα τμήματα του δυσλειτουργικού ελληνικού κράτους και πρέπει να γίνει πιο αποδοτική. «Στην Ελλάδα πολλοί αυτοαπασχολούμενοι γιατροί και οδοντίατροι πληρώνουν λιγότερους φόρους από τις γραμματείς τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο αρθρογράφος των FT προτείνει μια «προσωρινή» μεταρρύθμιση του φοροεισπρακτικού συστήματος στη βάση της εκμίσθωσης ιδιωτών για την είσπραξη των φόρων. «Εάν υπάρξει σωστή διαχείριση, το σύστημα της εκμίσθωσης των φόρων σε ιδιώτες, θα μπορούσε να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα», σημειώνει...

πηγή

Είδατε πως προετοιμάζουν το έδαφος; ;Oλα σε ιδιώτες. Ποιους ιδιώτες; Mα τους γνωστούς νταβατζήδες που έλεγε ο Καραμανλής ο Β' (που έμεινε μόνο στα λόγια) . Αυτούς που αγοράζουν τα πάντα και απομυζούν το πλούτο του ελληνικού λαού με μίζες και κομπίνες. Γιατί το διευθαρμένο καθεστώς είναι ανίκανο όχι μόνο να εισπράξει φόρους αλλά και να προασπίσει την εθνική ασφάλεια. Άρα φέρτε τη FRONDEX, φέρτε ευρωαστυνομία και ευρωστρατό, ξεπουλήστε τη παραγωγή οπλικών συστημάτων, ΟΣΕ, ΟΤΕ,ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, μεταφορές (δηλαδή λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους) Τα πάντα. Γιατί οι Έλληνες είναι ανίκανοι δήθεν να τα διαχειριστούν. Στη πραγματικότητα ανίκανοι προς το παρόν είναι να πετάξουν έξω με τις κλωτσιές από τη γιάφκα της Βουλής τους προδότες που τους έφεραν σ αυτό το σημείο.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 1/05/2011 07:50:00 μμ