[Greek Alert] Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή;


Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή …….γιατί με πρόδωσαν όλα τα κόμματα και της αριστεράς και της δεξιάς. Γιατί μου στέρησαν το δικαίωμα να ζω σαν ελεύθερος άνθρωπος και Έλλην.

Με τις ηλίθιες πολιτικές τους έφεραν στην Πατρίδα μου τον σκοταδισμό, την λαθρομετανάστευση, το AIDS των ιεροδούλων, την εγκληματικότητα, τον καπιταλισμό και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και ότι άλλο βάλει στο μυαλό του ο Έλληνας πολίτης .

Γιατί το ΠΑΣΟΚ πωλούσε τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μου, μας έβαλε στο προδοτικό ΔΝΤ, μας έκοψε τους μισθούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα από τα δικά του λάθη, τις συντάξεις των πατεράδων και των παππούδων μας, τα επιδόματα των πολυτέκνων, δεν ξεχνώ την προδοτική τους στάση το βράδυ των ΙΜΙΩΝ και των θάνατο των παλικαριών του Πολεμικού Ναυτικού.

Γιατί η ΝΔ από αντί -μνημονιακό κόμμα  έγινε μνημονιακό και με αυτό τον τρόπο έφερε σε οικονομική εξαθλίωση των Ελληνικό λαό. Πουλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ σε τιμή ευκαιρίας…..

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αναπολεί την Κούβα του Φιντέλ και την εκεί εξαθλίωση του κουβανικού λαού μέσα από την Δικτατορία του καθεστώτος, γιατί δίνει το δικαίωμα στα Σκόπια του αυτοπροσδιορισμού Μακεδόνες  και την χώρα τους ως Μακεδονία, γιατί θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες  που ήρθαν παράνομοι στην χώρα μου ως διεθνιστικό κόμμα που είναι, γιατί έχει τον κ. Πέτρο Τατσόπουλο  βουλευτή, υβριστή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της επανάστασης του 1821 μέσω του ντοκιμαντέρ  του ΣΚΑΙ.

Γιατί το ΚΚΕ (κόμμα επιχείρηση) δεν θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέλει να είναι αντιπολίτευση απλά να παίρνει την επιχορήγηση των κομμάτων και να συνεχίσει να κάνει απεργίες όπως είχε δηλώσει η κ. Παπαρήγα.

Γιατί η Δημοκρατική Αριστερά έχει ως βουλευτή την κ. Ρεπούση η οποία όπως έχει δηλώσει στους Πρωταγωνιστές του ΜΕΓΚΑ, δηλώνει άθεη, θέλει να βγάλει τα εικονίσματα από τα σχολεία, γιατί προσπάθησε να αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας μέσω του σχολικού βιβλίου της ιστορίας της σφαγής της Σμύρνης μιλώντας για συνωστισμούς και συγκεντρώσεις, γιατί είναι σύμφωνη στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με πρόεδρο τον κ. Καμμένο, αν και νέο κόμμα, έπρεπε να επαναστατήσει όταν ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τόσα χρόνια τι έκανε στο προδοτικό κόμμα, όπως αυτός το αποκαλεί , δεν έβλεπε, δεν άκουγε, ξαφνικά τώρα του ήρθε η Αγία επίφώτηση.

Γιατί το ΛΑΟΣ από πατριωτικό κόμμα μετουσιώθηκε σε προδοτικό και μνημονιακό, συνεργάτης των δασολογικών κυβερνήσεων.

Γιατί είμαι Έλληνας εθνικιστής, αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες του Ίωνος Δραγούμη, του Περικλή Γιαννόπουλου, του Κωστή Παλαμά, του Ιωάννη Μεταξά  ηγέτη του ΌΧΙ στην αρχή του Ελληνοϊταλικού πολέμου ενάντια στους εισβολείς της πατρίδας μου, γιατί έχω ντόπιους Ήρωες και δεν χρειάζομαι ξενόφερτους.

Γιατί τους νεκρούς δεν τους θάβουμε, τους βάζουμε μπροστά
 Αισχύλος

Παράλληλα τα ΜΜΕ θέλουν να αποδείξουν μέσω της προπαγάνδας τους ότι η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για το έθνος και την δημοκρατία  και όχι τα άλλα κόμματα.

Ένας αναγνώστης σας


--
Ανάρτηση Από τον/την ΛΕΓΕΩΝΗΣ στο Greek Alert τη 5/05/2012 05:29:00 μμ