[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΙΨΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ... ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕΣ!


Επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στις 10:30 π.μ. Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί σε ελληνικό αεροδρόμιο παρόμοια δράση και θα προσφέρει ένα μοναδικό και εξαιρετικό θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό απευθύνεται στους μαθητές της έκτης τάξης των... Δημοτικών Σχολείων της περιοχής και τους προσκαλεί σε ένα θέαμα περιπέτειας και δράσης.

Εντός του χώρου του Αεροδρομίου θα βρίσκονται μόνο οι μαθητές των Σχολείων που δήλωσαν ήδη συμμετοχή. Οι πολίτες που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την επίδειξη μπορούν να απολαύσουν το θέαμα από την παραλία του Απαλού στη νότια και δυτική πλευρά του αερολιμένα.

Η επίδειξη θα γίνει από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, εντός του χώρου του αερολιμένα, με συγκεκριμένο και ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση σενάριο. Εκτιμάται ότι η συνολική διάρκεια της δραστηριότητας θα είναι περίπου μισή ώρα.

--------------------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 5/18/2012 02:54:00 μμ