[ΕΓΕΡΣΙΣ2] «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για πρόσληψη 124 πολιτών σε δήμους

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ενέκρινε την κατ' εξαίρεση πρόσληψη 124 ατόμων -κυρίως σε διάφορους δήμους- , ενώ παρέπεμψε στη νέα κυβέρνηση τις προσλήψεις που ζητούσε ο ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων και ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ).

Στις τελευταίες γνωμοδοτήσεις της η επιτροπή του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκρινε ότι συντρέχουν προϋποθέσεις:

1. Για κατ' εξαίρεση...
πρόσληψη 42 ατόμων με συμβάσεις δύο μηνών για την παιδική εξοχική κατασκήνωση Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
2. Για την πρόσληψη 28 ατόμων για ανάγκες λειτουργίας και διαχείρισης υδροθεραπευτηρίου, πολιτιστικών κέντρων, αναψυκτηρίου και δημοτικού ωδείου του Δήμου Κασσάνδρας του Νομού Χαλκιδικής, λόγω της αυξημένης τουριστικής θερινής κίνησης.

Ακόμα εγκρίθηκε η πρόσληψη 20 ατόμων με συμβάσεις έως 4 μηνών για τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζει στον τομέα καθαριότητας κατά την θερινή περίοδο ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς επίσης και η πρόσληψη 14 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο Μονεμβασιάς.

Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη άλλων 10 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αβδήρων, καθώς και άλλων 8 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις για τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Αδρανών Υλικών Δήμου Καστοριάς και αξιοποίησης της περιουσίας του Δήμου Μονομετοχική Α.Ε. «Μακεδνός Α.Ε.» για να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες παραγωγής και εμπορίας αδρανών υλικών. Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόσληψη δύο ατόμων με δίμηνη απασχόληση για κάλυψη αναγκών του κεντρικού κοιμητηρίου του Δήμου Καλαμάτας.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/23/2012 12:30:00 πμ