[ΕΓΕΡΣΙΣ2] ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ 65.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΤΗΣ HELLAS POWER!


dei1Νέος εφιάλτης για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά που από τη Δευτέρα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα, καθώς λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η ΔΕΗ στους πρώην πελάτες της Energa και της Hellas Power να αποφασίσουν με ποιον πάροχο θα συνεχίσουν.
Από τους 250.000, οι 65.000 δεν έχουν...

 δηλώσει μέχρι σήμερα την επιλογή τους, επειδή εκτός από το ρεύμα, αδυνατούν να ξαναπληρώσουν την εγγύηση που επίσης «έφαγαν» οι απατεώνες ιδιοκτήτες των δυο εταιρειών.

Σημειώνεται πως οι τριαντάρηδες επιχειρηματίες (;), Βασίλης Μηλιώνης και Αριστείδης Φλώρος, παρότι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη, όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Μπαχάμες, σε πολυτελείς βίλες, με αιθέριες υπάρξεις, πανάκριβα πούρα και άφθονη σαμπάνια.
Εις υγείαν των κορόϊδων, φυσικά...

makeleio

Σημείωση egersis: Οι καταναλωτές καλούνται επίσης να πληρώσουν και το χαράτσι που δεν πλήρωσαν αλλιώς δεν έχει ρεύμα... Και επειδή κρίθηκε αντισυνταγματικό από το ΣτΕ το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, η εταιρία ζητάει απόδειξη της εφορίας ότι πληρώθηκε το χαράτσι. Κι αν δεν έχεις...


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/22/2012 10:32:00 πμ