[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Kακό που μας βρήκε !!! Μητσοτάκης: «Ελπίζω ότι από αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα»

Από την Χαλέπα Χανίων, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα πρωτιάς για τη ΝΔ τονίζοντας πως η ακυβερνησία είναι αυτό που τον τρομάζει περισσότερο.

Ο κ Μητσοτάκης βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα δήλωσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για να ψηφίσω στις εκλογές...
που είναι πολύ σημαντικές. Δεν πρόκειται για συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια.

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον, τουλάχιστον των δυο επομένων ελληνικών γενεών. Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά.

Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα η πρωτιά της ΝΔ δεν ασφαλίζει μόνο απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ο τόπος: δυνατότητα να σχηματισθεί κυβέρνηση.

Γιατί το φάσμα της ακυβερνησίας, εγώ το έχω δηλώσει επανειλημμένως, είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο, γιατί θα συνοδευτεί από κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει πού θα φθάσει.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι και ελπίζω ότι από αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα».

Ο κ Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το ποιό κατά την εκτίμησή του θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε.

«Θα σας έλεγα απλώς ότι όλες οι προβλέψεις αυτή την ώρα είναι ευνοϊκές για την ΝΔ. Αλλά, αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη της ΝΔ να συνεχίσουν να μάχονται, μέχρι και την τελευταία ώρα. Η εκλογή τελειώνει όταν οι ψηφοφόροι και του τελευταίου τμήματος έχουν καταμετρηθεί και έχουν βγει τα αποτελέσματα».


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/17/2012 12:24:00 μμ