[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Έρχεται το ΔΝΤ για να πιάσει δουλειά..

Η ελληνική "πολιτική φάρσα" (μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μετά από δύο εκλογικές μάχες επέστρεψαν στην κυβέρνηση οι μνημονιακοί, έστω με άλλη σύνθεση και ελαφρά "κουτσουρεμένοι" σε ότι αφορά την κοινοβουλευτική τους δύναμη) συνεχιζεται....
και ολοκληρώνεται με την εν νέου έλευση στην Ελλάδα του ΔΝΤ. «Μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση, θα στείλω στην Αθήνα τα μέλη της αποστολής...
μας» δήλωσε από το Μεξικό και τη σύνοδο του G20 η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. «Θα δούμε επί τόπου, με την ελληνική κυβέρνηση, εάν έχει σημειωθεί πρόοδος ή υπάρχουν καθυστερήσεις, και με τι πρέπει να ασχοληθούμε πρώτα» υπογράμμισε επίσης.

«Είναι προς το συμφέρον όλων να κινηθούμε γρήγορα, διότι έχουμε καθυστερήσει λόγω της εκλογικής διαδικασίας» (στην Ελλάδα) συμπλήρωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Εκτίμησε μάλιστα ότι το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της τρόικας (ΕΕ και ΕΚΤ), γιατί είναι προς το συμφέρον όλων να ενεργήσουν γρήγορα, προκειμένου να εντοπιστούν οι καθυστερήσεις και οι προτεραιότητες του ελληνικού προγράμματος.

To ΔΝΤ αναμένεται να έρθει όπως μόνο πρώτο έγραψε το defencenet.gr, μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/21/2012 01:00:00 πμ