[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Τέσσερις πνιγμοί μόλις σε μία ημέρα!

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θαλάσσα χτες το μεσημέρι, στη Χερσόνησο, την Ιερισσό, το Πλωμάρι και το Πόρτο Ράφτη. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή νήσου «ΔΙΑΠΟΡΟΣ»....



Σιθωνίας Χαλκιδικής, 78χρονο ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Την ίδια ώρα, νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ανάληψης Χερσονήσου, 56χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή Τάρτι Γέρας, ένας 70χρονος αλλοδαπός, ενώ μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Τέλος μία 82χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη θαλάσσια περιοχή Αυλακίου Πόρτο Ράφτη. Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση για τα περιστατικά διενεργούν οι τοπικές λιμενικές αρχές.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/25/2012 09:01:00 πμ