[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Μαλάκες υποκριτές

Μαλάκες υποκριτές
Στις εκλογές της 6η του Μάη, η Νέα Δημοκρατία, απέσπασε (58+50=)108 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 41 έδρες και η Δημοκρατική "Αριστερά" 19, το σύνολο 168 έδρες. Η ΔΗΜ.ΑΡ όμως, αρνούνταν να συμμετάσχει σε μαι κυβέρνηση απόντος του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι...
 οι έδρες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφταναν τις 149 και δεν επαρκούσαν για την αυτοδυναμία της "νέας συγκυβέρνησης".


Στις εκλογές της 17ης του Ιούνη, η Νέα Δημοκρατία απέσπασε (79+50=)129 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 33 έδρες και η Δημοκρατική "Αριστερά" 17. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ πλέον μπορούν να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ (129+33=162), αλλά πάρα ταύτα, η ΔΗΜ.ΑΡ, συμμετέχει τελικά στη συγκυβέρνηση, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού ρε μαλάκες υποκριτές μπορούσατε να σχηματίσετε κυβέρνηση από τις 6 Μαΐου, για ποιο λόγο να σύρετε έναν ολόκληρο λαό για δεύτερη φορά στις κάλπες, τη στιγμή μάλιστα που όπως επαναλαμβάνατε από το πρωί ως το βράδυ πως "η χωρά πρέπει να κυβερνηθεί το συντομότερο δυνατόν","κάθε λεπτό ακυβερνησίας μπορεί να αποβεί μοιραίο", "είναι άμεση ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση" και άλλα τέτοια ΓΕΛΟΊΑ; Αν ήταν τόσο επιτακτική ανάγκη η δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, πείτε μας ρε ξεφτίλες, για ποιο λόγο το καθυστερήσατε σε βάρος της "αξιοπιστίας της χώρας" και των "μισθοδοσιών του κράτους";

Κέρδισε η τρομοκρατία των ΜΜΕ


Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα των εκλογών της 17ης του Ιούνη, είναι το αποτέλεσμα της τρομοκρατίας που άσκησαν τα ΜΜΕ, μεταξύ των 2 εκλογικών αναμετρήσεων. Η επί 24ώρου βάσεως, προπαγάνδα προς τα αντιμνημονιακά κόμματα σχετικά με τις "ολέθριες συνέπειες" που θα επέφερε κάτι τέτοιο στην τσέπη του μέσου ηλίθιου χέστη Έλληνα ψηφοφόρου, επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τους κατέστησαν τη μοναδική "ασφαλή" επιλογή, επαναλαμβάνω, του μέσου ηλίθιου χέστη Έλληνα ψηφοφόρου.

Ως blog, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε, πως όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους από τις τράπεζες για να μην τους τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούν από αύριο να τα καταθέτουν κανονικά στις εφορίες.



--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/22/2012 08:01:00 πμ