[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Παπαρήγα: Μειώσαμε το ποσοστό μας γιατί είπαμε στον λαό την αλήθεια!!!

Το ΚΚΕ δεν είχε αυτό το αποτέλεσμα γιατί είπε την αλήθεια αλλά για πολλούς άλλους λόγους. Για την στάση του στο μεταναστευτικό, τα "μπραβιλίκια" έξω απο την βουλή , την μη κυβερνητική πρότασή του , την απαράδεκτη "βιτρίνα" του (κολλημένο σε εποχές στάλιν).ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ !

 Τα αρνητικά στοιχεία του εκλογικού αποτελέσματος επεσήμανε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μεγάλη ηττημένη των εκλογών. "Η αύξηση της ΝΔ που είναι ένα κόμμα γνωστό δεν...
αλλάζει. Δεν πέρασαν τα χειρότερα όπως είπε ο Σαμαράς. Είναι μπροστά μας. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λύσει κανένα λαϊκό πρόβλημα", είπε και αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι πήρε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων έχοντας νερώσει το κρασί του.

"Εδωσε πλείστες διαβεβαιώσεις ότι πάση θυσία η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Η ψήφισή του είναι αρνητικό στοιχείο", είπε.

"Οι μεγάλες απώλειες του ΚΚΕ έχουν την σημασία τους και γι αυτό θα είναι μεγαλύτερη η ετοιμότητα της λαϊκής παρέμβασης. Επιβεβαιώθηκε αυτό που είπαμε ότι η εκλογική μάχη θα είναι η δυσκολότερη. Γνωρίσαμε συμπληγάδες πολυ πιο ισχυρές από εκείνες στις 6 Μαϊου. Με τρόμο η ΝΔ και με αυταπάτες το ΣΥΡΙΖΑ έδιναν την μαχη τους.
Το εκλογικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι αρνητικό επίσης. Το ΚΚΕ προτίμησε να πει στον λαό την αλήθεια.
Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης σε μια τόσο κρίσιμη φάση θα οδηγούσε αργά η γρήγορα σε μεγάλη ήττα του κινήματος. Χαιρετίζουμε τα μέλη και τους οπαδους του κόμματος που έδωσαν την σκληρή μχη. Το ΚΚΕ θα μείνει όρθιο και θα συνεχίσει την έντονη δραστηριότητα στο κίνημα. Ο λαός στην πορεία θα θυμηθεί ζητήματα που θέσαμε και στις 2 εκλογικές μάχες.

Πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν τις συνέπειες και εκείνοι που δεν ψήφισαν το κόμμα. Θα τηρήσουμε ότι προεκλογικά ειπαμε στον λαό. "


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/17/2012 11:10:00 μμ