[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Οι ασθενείς περιμένουν επί ώρες το φαγητό!

Tην απομάκρυνση της Διοίκησης του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου ζητεί το Σωματείο των Εργαζομένων, καθώς εδώ και καιρό παρατηρείται καθυστέρηση στη σίτιση των ασθενών και
 αναφέρουν τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 27/6/2012, αποφάσισε και καταγγέλλει τη Διοίκηση του ''Σισμανογλείου'' Νοσοκομείου για την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ της σίτισης των ασθενών κατά δύο ώρες του μεσημεριανού γεύματος, ως συνέπεια της...
απαράδεκτης και αδιάφορης στάσης της στην επίλυση του προβλήματος που αφορούσε στο προσωπικό σίτισης του εξωτερικού συνεργείου.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε γνωστοποιηθεί στη Διοίκηση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Νοσοκομείου όσο και από το Σωματείο των Εργαζομένων.

Παρ' όλα αυτά, η Διοίκηση δεν μερίμνησε εγκαίρως για την επίλυσή του.

Ζητάμε την άμεση απομάκρυνση της Διοίκησης, λόγω των ανωτέρω, καθώς και της μη αντιμετώπισης, από τη συγκεκριμένη Διοίκηση ουσιαστικών προβλημάτων του Νοσοκομείου (συρρίκνωση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Σπάτων - Νέας Μάκρης, τραγική έλλειψη υλικών, τραγική έλλειψη προσωπικού, μη πληρωμή δεδουλευμένων και εφημεριών του προσωπικού, ανυπαρξία ιατρών συγκεκριμένων ειδικοτήτων από τμήματα του Νοσοκομείου)».


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/28/2012 02:00:00 πμ