[Greek Alert] Ο Μαρινάκης χορεύει σε ταψί τον Αλαφούζο...νέο εξώδικο!


Νέο εξώδικο θα στείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΪ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον συγκεκριμένο σταθμό επειδή θεωρεί πως έκανε νέα προσπάθεια χειραγώγησης μέσω μετρήσεων.

Νέο εξώδικο έρχεται για τον ΣΚΑΪ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος είναι πως στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» στον ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον μεγαλομέτοχο του σταθμού παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο μια έρευνα της public issue που παρουσιάζει τον αριθμό των οπαδών των ομάδων. Μία έρευνα στην οποία ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε να έχει λίγο πάνω από 2 εκατ. οπαδούς στην Ελλάδα ενώ ο Παναθηναϊκός κοντά στο 1.7.

Τόσο ο ίδιος ο Μαρινάκης όσο και ο Ολυμπιακός θεωρούν πως μέσω της public issue ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη. Όπως διαρρέεται μάλιστα πρόκειται για την εταιρεία που έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 6% λίγες μέρες πριν τις εκλογές και την εταιρεία που είχε το exit poll που έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 0,5%.

Αυτό το exit poll ήταν η αιτία για το προηγούμενο εξώδικο του κ. Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο κ. Αλαφούζος επιχειρεί να χειραγωγήσει τον κόσμο μέσα από το κανάλι αυτό και έτσι θα κινηθεί ξανά νομικά, καθώς είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ενοχλημένος από την έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, θεωρώντας την εν λόγω εταιρεία αναξιόπιστη.

gazzetta.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 6/26/2012 08:30:00 μμ