[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΤΙΣ 10 ΠΑΡΑ 15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ" Η ΜΑΧΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ...!


Όλα ή τίποτα απόψε (21:45, ΕΤ-1, ΣΚΑΪ 100,3) για την Εθνική Ελλάδας στο Euro, καθώς με νίκη (ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Πολωνία-Τσεχία) προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να κάνει τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με το 1-2 από την Τσεχία. Ο Σηφάκης θα πάρει τη θέση του τραυματία Χαλκιά, ο Τζαβέλλας του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Παπασταθόπουλος που εξέτισε την ποινή του ως στόπερ τη θέση του Φωτάκη (με ταυτόχρονη μετάθεση του Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή) και ο Γκέκας του Φορτούνη (με τον Σαλπιγγίδη στην δεξιά πτέρυγα).

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-3-3): Σηφάκης -Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας - Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης - Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου, ενώ τραυματίας είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Καραγκούνης σήμερα συμπληρώνει 120 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας και θα συγκατοικεί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Στους Ρώσους αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθούν, αλλά με νίκη κατακτούν σίγουρα την πρώτη θέση και αποφεύγουν στην επόμενη φάση τη Γερμανία, η οποία με έξι βαθμούς σε δύο ματς πιθανότατα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου (Πορτογαλία, Δανία, Ολλανδία διεκδικούν τη δεύτερη θέση).

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-2-1) Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ - Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ- Τζαγκόεφ, Αρσάβιν - Κερζακόφ.

Η BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ρωσία 4 (5-2)
2.Τσεχία 3 (3-5)
3.Πολωνία 2 (2-2)
4. Ελλάδα 1 (2-3)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα-Ρωσία (21:45, ΕΤ-1)
Πολωνία-Τσεχία (21:45, ΝΕΤ)

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/16/2012 02:00:00 μμ