[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] 13 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...! ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ...!!!


Παζαρτζίκ. Το Περιφερειακό Γραφείο της Εισαγγελίας του Παζαρτζίκ απήγγειλε σήμερα (χθες) κατηγορητήριο κατά 13 ατόμων για κήρυγμα της ιδεολογίας των Σαλαφιστών-σκέλος του Ισλάμ- και της επιβολής της Σαρίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι συμμετέχουν στη μη καταχωρημένη εισέτι Ισλαμική Οργάνωση «Αλ Ουακφ αλ Ισλάμ» - ένας κλάδος ενός ιδρύματος που έδρασε στην περιοχή του Σμόλιαν, του Μπλαγκόεβγκραντ και του Παζαρτζίκ.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρει ότι βάσει του Ποινικού κώδικα το κήρυγμα των Σαλαφιστών είναι κατά της δημοκρατικής ιδεολογίας, εκφράζεται κατά των αρχών της δημοκρατίας, του διαχωρισμού των εξουσιών, του φιλελευθερισμού, του κράτους και του κράτους δικαίου, των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας των φύλων και επιδιώκει την επιβολή του νόμου της Σαρία. Η δίκη θα συνεχιστεί. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/19/2012 08:22:00 μμ