[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: ΑΝ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 10.000 ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 11 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...!!!


«Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11», τονίζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε άρθρο του σε ινδική εφημερίδα, αναφερόμενος στους έλληνες παίκτες που απόψε αντιμετωπίζουν τη Γερμανία.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», γράφει ο Μαραντόνα στους «Times» της Ινδίας και προσθέτει:

«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το πρωτάθλημα».

-----------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/22/2012 02:42:00 μμ