[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] EEEEEEE!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!! ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΓΙΝΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ...!!!


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...

Το Ινστιτούτο Τυποποίησης των Σκοπίων έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής για την καθοδήγηση των προτύπων.

«Το όφελος για τη βιομηχανία είναι ότι το Ινστιτούτο θα έχει πλήρη φωνή και πρέπει να υιοθετήσουμε ορισμένα πρότυπα. Κατά το στάδιο της προετοιμασίας των προτύπων είτε η σκοπιανή είτε η ευρωπαϊκή βιομηχανία μας δίνει το δικαίωμα κατόπιν καθοδήγησης να βελτιώσουμε τα πρότυπά μας» δήλωσε ο Λιούπτσο Ντάβσερ, διευθυντής του Ινστιτούτου Τυποποίησης της χώρας.

«Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι τα προϊόντα μας θα έχουν μια διεθνή σφραγίδα ποιότητας ως χώρα προέλευσης τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Οικονομικών υποθέσεων Βλαντιμίρ Πεσέφσκι.

Η χώρα προέλευσης αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά την αντίθεση θέση που εξέφρασαν οι δύο Έλληνες στις Ευρωπαϊκές Επιτροπές, αναφέρει το δημοσίευμα. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/17/2012 06:34:00 μμ