[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] EINAI ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ...!!!


Όχι δηλαδή ότι είχαμε καμιά αμφιβολία...


Τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες μας μεταφέρουν τα αυτιά και τα μάτια του "ΣΤΟΧΟΥ" από το "μέτωπο", αλλά να επιβεβαιώνονται τα τκετενόμενα από εκεί που δεν χωρά αμφιβολία για την σκοπιμότητα έχει τη σημασία του. Το καθεστωτικό Βήμα σήμερα αποκαλύπτει με πηγή το κόμμα του Κουβέλη ότι ΟΛΑ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για το φάγωμα Βορίδη - Γεωργιάδη με φόντο την ΔΗΜΑΡ ήταν ψεύτικα και κατασκευασμένα. 

"Από την ΔΗΜΑΡ επιμένουν ότι δεν έπεσαν τα ονόματα  Βορίδη και Γεωργιάδη - στο τραπέζι και προσθέτουν ότι δεν υπήρξαν από  πλευράς Κουβέλη προγραφές" μεταφέρει η εφημερίδα του συγκροτήματος.

Τα κοράκια της Νέας Δημοκρατίας που που περιέφεραν στους διαδρόμους της Συγγρού το πόσους βουλευτές έχει ο καθένας για να εκβιάσουν τις εξελίξεις είναι γνωστά. Περίπου τα ίδια κοράκια έκαναν την εμφάνιση τους και με σημείο αναφοράς τον Φράγκο Φραγκούλη -αλλά και τον Λευτέρη Οικονόμου- που τους έφαγαν ενώ βρίσκονταν στις αρχικές σκληρές επιλογές για το κυβερνητικό σχήμα... Μέχρι κι ο μπαρμπα Γιάννης επανεμφανίστηκε για να περάσει τη γραμμή του...


Οι άθλιοι αυτοί τύποι της μεταπολίτευσης που νομίζουν ότι η Ελλάδα κάτι τους χρωστάει, διορίζουν και αλλάζουν κυβερνήσεις και με τον Σαμαρά πρωθυπουργο, όπως γινόταν και με τους υπόλοιπους 12 της μεταπολίτευσης... Και ναι ο Σαμαράς είναι ο 13ος!

Μαζεύουμε ότι χρειάζεται για να μιλήσουμε την Πέμπτη με ονόματα!

www.stoxos.gr--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/24/2012 08:16:00 μμ