[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...!!! ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ...!


Σας ενημερώνουμε πως τον τελευταίο καιρό δεκάδες προφιλ Ελλήνων πατριωτών στο facebook δέχτηκαν φασιστική επίθεση από τον αναρχικό χώρο . Στόχος τους είναι η φίμωση των πατριωτών, αυτά είναι τα "δημοκρατικά" τους αισθήματα βλέπετε , έχουν πάθει λύσσα οι ακραίοι αυτοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! 
Εμείς μετά από αυτές τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από τον αναρχικό χώρο αρχίσαμε εντατική έρευνα για να εντοπίσουμε αυτά τα άτομα,.(τα βρήκαμε όπως θα δείτε παρακάτω) . Για να μπούμε λοιπόν στο ψητό ... Ενημερώνουμε πως έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές .Θα ενημερωθεί και το facebook. Είναι αδύνατον να χαθούν τα ίχνη τους αφού τα IP τους είναι φακελωμένα ... θα απαιτήσουμε να ασκηθεί εισαγγελική παρέμβαση και τα άτομα αυτά να βγουν στην δημοσιότητα με σκοπό να σταματήσει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται πίσω από μια ανωνυμία ή ακόμα καλύτερα , πίσω από μία "κουκούλα" !

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FB ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : 
http://www.facebook.com/groups/299142576837765/ (την έχουν κάνει μυστική για αυτό δεν μπορείτε να την δείτε ) 
Ακολουθούν μερικά προφιλ αναρχικών που αναρτούν Έλληνες πατριώτες και πατριωτικές ομάδες στην παραπάνω μυστική ομάδα : 
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ : 
Πάρτε και μία γεύση για να δείτε και τι περίπου ανεβάζει στο προφιλ του αυτός ο "λεβεντοανάρχας" : ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ: 


Στην παρακάτω φωτογραφία γίνεται ένας "επιστημονικός " διάλογος με θέμα πως θα κλείσουν "φασίστες " δηλαδή πατριωτικά προφιλ με ελληνικές σημαίες (ακολουθούν τα προφιλ τους) : 


ΕΔΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ "ΛΑΟ" ΤΟΥ:


ΕΔΩ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ " ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ :


ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ:


ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ " ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:


ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΤΑ ΦΥΝΤΆΝΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :


enwtheite.blogspot.com
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/15/2012 07:40:00 μμ