[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ...;;; ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ!

Το Κανάλ 5 των Σκοπίων παρουσιάζει τις θέσεις του Έλληνα πολιτικού αναλυτή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος θεωρεί δεδομένο ότι αν γίνει ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων θα αποτελέσει προτεραιότητα.

«Βεβαίως και ήταν σημαντικές οι εκλογές. Οι παγκόσμιοι ηγέτες θεώρησαν ότι ήταν πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών. Η Μέρκελ περίμενε στο Βερολίνο, πριν πάει στο Μεξικό για τη σύνοδο των G20 να δει τι θα γίνει με την Ελλάδα. Ο Όλι Ρεν επίσης, παρέμεινε στις Βρυξέλλες. Υπήρξε μια άμεση θετική ένδειξη στις αγορές της Ασίας και αυτό δείχνει πόσο σημαντικές ήταν οι εκλογές στην Ελλάδα τόσο για το μέλλον του ευρώ αλλά και του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος», δήλωσε ο Παπαδάκης.

Κανάλ 5: Ποιες είναι οι ευκαιρίες τώρα που μπορεί να αντιμετωπίσει η ελληνο-σκοπιανή διαφορά, αν σκεφθούμε ότι είναι μια πιθανή κυβερνητική συνεργασία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ;

«Οι φιλοδοξίες του Σαμαρά είναι πολύ γνωστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θέλει να είναι ο πρωθυπουργός και θα προσπαθήσει να γίνει πρωθυπουργός. Ωστόσο, πρέπει πρώτα τα διευκρινιστεί αν το ΠΑΣΟΚ θα είναι παθητικά ή ενεργητικά ενεργό σε αυτήν την κατάσταση. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί μια μεγάλη μαύρη τρύπα με την ελληνικο-σκοπιανή διαφορά και δεν βλέπω πως θα μπορέσει να κλείσει.

» Έτσι ο Σαμαράς, για τις ελληνο-σκοπιανές σχέσεις είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Θα είναι, εξάλλου, η τελευταία φορά που θα έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος θα βγει με συναίνεση από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Παπαδάκης για το Κανάλ 5. echedoros-a.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ (ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ)

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/18/2012 06:58:00 μμ