[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ... ΠΡΩΤΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ...!!!

Να μάθουν την κατάταξη των κομμάτων στον τόπο καταγωγής τους θέλησαν οι δύο παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA και ζήτησαν να δουν τις αντίστοιχες κάρτες με τα αποτελέσματα.

Αρχικά, έπαιξαν τα αποτελέσματα από το χωριό του Δημήτρη Καμπουράκη στην Κρήτη, όπου πρώτος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε η κάρτα από το χωριό του Γιώργου Οικονομέα στη Μάνη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ...λίγο διαφορετικό, δίνοντας και την αφορμή που έψαχνε ο παρουσιαστής για να απαντήσει στις κατηγορίες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ότι τον πολεμούν μέσα από την εκπομπή.

Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, δεύτερη η Χρυσή Αυγή και καμία ψήφο στο ΚΚΕ έδειχνε η κάρτα από την Μάνη. Με έκπληξη είδε το αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμπουράκης, ενώ ο Γιώργος Οικονομέας σχολίασε: "Αυτά να τα βλέπει ο κ. Μιχαλολιάκος που μας καταγγέλει κι εμένα κι εσένα ότι του κάνουμε πόλεμο. Ορίστε, πήρε την απάντηση. Συντριπτική απάντηση! Τ' ακούς κύριε Μιχαλολιάκο";

Δείτε το βίντεο:



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/18/2012 08:52:00 μμ