[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ... ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...!!!


- Εκκενώθηκαν οικισμοί κι ένα γηροκομείο ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς Λεγρενά, Χάρακα και Σούνιο
- Λόγω των ανέμων πετούν μόνο 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα
- Έκκληση από τις Αρχές να αδειάσει η Παραλιακή για να κινηθούν πυροσβεστικά και υδροφόρες
- Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από το ρεπόρτερ του Newsit Μ. Λαγάνη που βρίσκεται στο σημείο της φωτιάς

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται απο το μεσημέρι στην Κερατέα οπου οι φλόγες έχουν "κυκλώσει" τον οικισμό Σιντερίνα και τον οικισμό Π. Φώκαια και Θυμάρι ενώ από τις 17:00 εκδηλώθηκαν νέα πύρινα μέτωπα και στην Πεντέλη, την Νέα Μάκρη στους Αγίους Αποστόλους και στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Αυτήν την ώρα η φωτιά κατευθύνεται προς τις περιοχές Λεγρενά, Χάρακα και Σούνιο.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι στην περιοχή θα κυμαίνονται από 6 - 7 μποφόρ μέχρι και αύριο το βράδυ γεγονός που δυσκολεύει την κατάσβεση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το ρεπόρτερ του Newsit Μ. Λαγάνη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο της φωτιάς.-----------------------------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/16/2012 06:48:00 μμ