[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΡΕΦΩΣ- ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

"Ανεξήγητη, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική", επί της ουσίας και επί του τύπου, χαρακτηρίζει με δήλωση του στο Pheme.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), κ. Χρήστος Φωτόπουλος τη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος της κυρίας Κανέλλη.
"Δεν συνάδει με τις αρχές της Ομοσπονδίας η συμπεριφορά των συναδέλφων της Κοζάνης, δεν μπορείς να εκφράζεις τι αντίθεση σου με αυτόν τον, επιεικώς θα το πω, άκομψο τρόπο", τονίζει ο κ. Φωτόπουλος και προσθέτει: "Δεν αντιλαμβάνομαι πως θεώρησαν ότι η αναφορά της βουλευτού απευθυνόταν στους αστυνομικούς. Ο κάθε πολιτικός έχει τις απόψεις του, καλές ή κακές, θετικές ή αρνητικές, για το ρόλο που επιτελεί η αστυνομία. Όσοι είδαν όμως το επίμαχο βίντεο διαπιστώνουν ότι ο χαρακτηρισμός αφορούσε όσους υποκαθιστούν το νόμο και τους αστυνομικούς, όχι τους αστυνομικούς".
Ο κ. Φωτόπουλος διέψευσε ότι η Ομοσπονδία είχε ενημερωθεί για την πρόθεση της Ένωσης των Αστυνομικών Κοζάνης να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της κ. Κανέλλη.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/27/2012 02:59:00 μμ