[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ... ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΣ...!!! ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"...!!!



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ E-MAIL ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ avramopoulos@ymail.com ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

Ενημερωθήκαμε για την ανάρτηση υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος του κ. Αβραμόπουλου στο άρθρο που δημοσιεύτηκε 26/6/2012 στην διαδικτυακή σελίδα « http://www.stoxos.gr » με τίτλο: « ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΖΕΦΡΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο "ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ....!!! » ( http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_6795.html ).
Σας καλούμε, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, να αποσύρετε άμεσα τα εν λόγω υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια.

Ενημερώνεται η Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πολύκαρπος Θ. Αδαμίδης
Νομικός σύμβουλος

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ GREEKALERT.COM ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ... ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ...


ΠΟΛΥΚΑΡΠΕ...;;; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ; ΟΧΙ Ε;;; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ (ΣΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΟΤΟΥΡΑ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...!!! ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;;; ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;;;


"ΣΤΟΧΟΣ"


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/29/2012 08:22:00 μμ