[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...!!! ΑΚΟΜΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!!ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 επεσήμανε ότι «υπάρχεις το τραπέζι εισήγηση για αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και θα την εξετάσουμε με σοβαρότητα».

Επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν οικονομικοί έλεγχοι στο υπουργείο Άμυνας και σε αξιωματικούς που συμμετείχαν σε οικονομικές επιτροπές.

«Πιστεύουμε σε μια ευρύτερη πολιτική που θα φέρει την Ελλάδα κοντά σε χώρες που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις, όπως η Ρωσία και παράλληλα σεβόμαστε τις υπάρχουσες συμμαχίες, όπως το ΝΑΤΟ», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας , ανοίγοντας το παράθυρο για αμυντική συνεργασία στη Μόσχα.

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί η οικονομική κρίση σε κρίση εθνικής ασφάλειας. Το υπουργείο επεξεργάζεται πρόγραμμα εξοικονόμησης πόρων, χωρίς να πλήττεται το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων. newsbeast.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/26/2012 05:52:00 μμ