[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!ΜΑΚΕΔΟΝΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑ!


Μιλώντας για τους "βόρειους γείτονές μας" επανέλαβε για άλλη μια φορά τις διεκδικήσεις τους ξεκαθαρίζοντας πως "το όνομα Μακεδονία δεν θα το δώσουμε". Καυτηρίασε δε, τη στάση όσων αγοράζουν βενζίνη ή άλλα προϊόντα από τα Σκόπια επειδή είναι πιο φθηνά λέγοντας πως "είναι προσφορά στον εχθρό" και επιτέθηκε σε νεολαία συγκεκριμένου κόμματος που συμμετείχε σε φεστιβάλ στη γειτονική χώρα.

Για τους Τούρκους είπε πως διεκδικούν το μικρό κομμάτι Θράκης που απέμεινε ελληνικό ενώ στράφηκε και κατά των Εβραίων που αναζητούν να αγοράσουν κτίρια στην παραλία της Θεσσαλονίκης. "Αυτά είναι βήματα για την άλωση της Θεσσαλονίκης. Οι Εβραίοι ερωτοτροπούν με την πόλη" ανέφερε.

Τέλος, ευχήθηκε περαστικά στον νέο πρωθυπουργό Α.Σαμαρά μετά την περιπέτεια της υγείας που είχε και δήλωσε την ικανοποίησή του για την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. enikos.gr  -------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/24/2012 01:42:00 μμ