[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...!!!

Η έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας αποφάσισε όπως δείχνουν οι εξελίξεις την από κοινού με τη Συρία -τη χώρα που τους κατέρριψε ορθώς και νομίμως το αεροσκάφος τους- επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των πιλότων!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα κάνει μια ανακοίνωση, νωρίς το πρωί της Κυριακής, για το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-4 που καταρρίφθηκε από τη Συρία, μετέδωσαν απόψε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber, η ανακοίνωση του υπουργού θα γίνει στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

Νωρίτερα σήμερα ο Νταβούτογλου συναντήθηκε και συζήτησε το θέμα με τους διοικητές του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας και πλοία του Πολεμικού της Ναυτικού διεξάγουν σήμερα επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό των δύο Τούρκων πιλότων των οποίων το μαχητικό κατερρίφθη στη Συρία, μετέδωσε ο φιλο-κυβερνητικός τηλεοπτικός στθμός al-Dunia που εδρεύει στην Δαμασκό.

Η Συρία παραδέχτηκε αργά χθες το βράδυ ότι κατέρριψε το αεροσκάφος ενώ η Τουρκία--που είναι μέλος του ΝΑΤΟ--προειδοποίησε ότι θα λάβει όλα "τα απαραίτητα μέτρα" ύστερα από το περιστατικό. newsit.gr

-----------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/23/2012 09:16:00 μμ