[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΤ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ... ΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΒΡΕ ΜΑΥΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ...!!!


Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης τη 18η Ιουνίου επισήμανε ο Δ. Αβραμόπουλος
«Αν την επομένη των εκλογών δεν έχουμε κυβέρνηση, τότε έχουμε ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και έχουμε τεράστιες ευθύνες όλοι» τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως η εντολή του ελληνικού λαού στις εκλογές του Μαΐου ήταν σαφής:
«Συνεργαστείτε, συνεννοηθείτε, κρατήστε μας μέσα στην Ευρωζώνη και διαμορφώστε όρους για να βγούμε από τη κρίση», προσθέτοντας πως οι πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσει και στην επαναδιαπραγμάτευση των πέντε βασικών όρων του μνημονίου που έχουν να κάνουν με τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις και με τη κοινωνική συνοχή.

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως η ΝΔ θα είναι η πρώτη δύναμη και θα λάβει ισχυρή εντολή, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι θεωρεί δεδομένο πως το κόμμα του «θα ανοίξει την πόρτα της συνεννόησης και συνεργασίας, καλώντας άλλες πολιτικές δυνάμεις να συμπράξουν μπροστά στους κοινούς στόχους».

Για τον κ. Αβραμόπουλο η προεκλογική περίοδος έφερε στην επιφάνεια και τα κοινά σημεία ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ, μέτρα, που, όπως είπε, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κατ΄ αρχήν ένα πλαίσιο συνεργασίας. Το βράδυ των εκλογών θα διαμορφωθούν όροι για τη συγκρότηση κυβέρνησης, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η μη κυβερνησιμότητα θα οδηγήσει την Ελλάδα σε περιπέτειες.

Όσον αφορά τα σενάρια που "θέλουν" μια κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ- Ανεξάρτητων Ελλήνων, χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό, ο κ. Αβραμόπουλος ήταν σαφής λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ανεδαφικό και δεν στέκει. «Το σωστό, το δίκαιο, το λογικό, το πολιτικά επιβεβλημένο, είναι το αρχηγός του πλειοψηφούντος κόμματος να είναι και ο πρωθυπουργός. Συνεπώς, από την ώρα που η ΝΔ είναι η πρώτη κοινοβουλευτικά δύναμη που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές, ο κ. Σαμαράς πρέπει να είναι και πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά. newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "Ο (ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ) ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..."

-----------------------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/15/2012 08:36:00 μμ