[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΕ!

Οι παλιότεροι σίγουρα θα θυμούνται το περίφημο σύνθημα «Το Πασόκ Είναι Εδώ», όταν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα προβλήματα που προκαλούσαν καθημερινά οι πράσινοι συνδικαλιστές, τύπου Σταμουλοκολάδες, ήταν αμέτρητα.
Το τι διακοπές ρεύματος, και το τι διακοπές υδροδότησης ζήσαμε εκείνα τα χρόνια δεν λέγεται.
Οι μόνοι που έτριβαν τα χέρια τους, εκτός από τους «εργατοπατέρες» των συνδικάτων, ήταν οι αντιπρόσωποι, και οι εισαγωγείς βενζινοκίνητων γεννητριών!
Μέχρι και στα μπαλκόνια τους τις έβαζαν κάποιοι, προκειμένου να έχουν ρεύμα.
Ο σκοπός ήταν, να φθαρεί και να υπονομευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κυβέρνηση της «επάρατης» δεξιάς.
Και σε ένα μεγάλο βαθμό, αν και δεν χρειάζονταν ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού όντως ήταν «άνω ποταμών»,  η κυβέρνηση Μητσοτάκη φθάρθηκε παντελώς.
Σε όλη την διάρκεια αυτής της τριετίας, το σύνθημα που επικρατούσε ήταν αυτό που αναφέρω στον τίτλο.
Γιατί σας τα θυμίζω όλα αυτά;
Διότι από χθες, μάλλον ζούμε μια από τα ίδια.
Συζητώντας χθες το πρωί με φίλο συνσχολιαστή του Antinews, μου είπε το εξής «υπερβολικό»: ‘Ότι από την αμέσως επομένη των εκλογών, τα συνδικάτα που κάνουν κουμάντο στην ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, και γενικά στις ΔΕΚΟ, έριξαν το σύνθημα «πηδήξτε τους»! Το γνώριζε, όπως μου είπε, από κολλητό του στην ΔΕΗ.
Όπως επέμενε, και δεν τον πολυπίστεψα, δόθηκε γραμμή να βγουν στην φόρα όλοι οι καθυστερημένοι λογαριασμοί, και όλες οι εκκρεμότητες, που μαζεύονταν τόσους μήνες, και να αρχίζει να κόβεται το ρεύμα, το νερό , κλπ σε όλους όσοι χρωστάνε, ή οι λογαριασμοί τους είναι εκπρόθεσμοι.
Έτσι, από χθες Δευτέρα, έσπασε το ρεκόρ των διακοπών ηλεκτροδότησης, κλπ.
Και όλα αυτά, για να δείξουν οι καλοί συνδικαλιστάδες, στους κακούς ψηφοφόρους, που δεν ψήφισαν το νέο Πασόκ, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κακιά ΝΔ άρχισε τα γνωστά «κακά της κόλπα»!
Σαμαρά θέλατε δηλαδή; Πάρτε νάχετε….
Δεν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε, που μου θέλατε ευρώ….
Μου φάνηκε υπερβολικό, και παρατραβηγμένο.
Μάλιστα, σήμερα το πρωί στην εργασία μου, άκουσα δυο τρεις συναδέλφους να διαμαρτύρονται για το ότι τους έκοψαν το ρεύμα δευτεριάτικα, και δεν προβληματίστηκα.
Δεν  μπορεί, σύμπτωση θα είναι, σκέφτηκα.
Έλα όμως που κατά τις 12 αποφάσισα να τηλεφωνήσω στους υπέργηρους γονείς μου, και άκουσα μια μάνα μου (79 χρόνων και χρόνια καρκινοπαθή) να κλαίει, διότι, όπως μου είπε, για πρώτη φορά στη ζωή της το τηλέφωνο τους κόπηκε σήμερα το πρωί (μόνο δέχεται κλήσεις),  επειδή ο 86χρονος (καρδιοπαθής) πατέρας μου ξέχασε να τον πληρώσει στην ώρα του (είχε λήξει στις 5/6).
Έμεινα άφωνος.
Τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων, όπως θα έλεγε και ο  Μητσοτάκης;
Για αυτό, όσοι στενοχωρήθηκαν με την πλειοψηφία Σαμαρά, και όσοι έβαλαν πλερέζες, που θα παραμείνουμε στο ευρώ, ας μην ανησυχούν.
Οι καλοί πράσινοι, και τώρα ροζ, συνδικαλιστάδες φροντίζουν για αυτούς.
Το νέο Πασόκ (ΣΥΡΙΖΑ) είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
Αλίμονο σε όλους εμάς τους υπόλοιπους….

antinews.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/20/2012 07:16:00 μμ