[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΓΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο αλλοδαπών δραστών ένοπλης ληστείας σε κατοικία στα Πετράλωνα


Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε θανάσιμα

Σήμερα (30-06-2012) στις 00:30΄ ώρα, στην οδό Αγνάντων στα Πετράλωνα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν δύο (2) άτομα τα οποία θεώρησαν ύποπτα. Τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν και κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές κατά των αστυνομικών. Από πυροβολισμό, αστυνομικού ο οποίος ανταπέδωσε, το άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε, ενώ το δεύτερο άτομο, το οποίο έφερε επίσης περίστροφο, συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Γεωργίας, 33 ετών ο συλληφθείς και 38 ετών ο θανών. Όπως εξακριβώθηκε, λίγο πριν τη συμπλοκή, είχαν εισέλθει σε διαμέρισμα ζεύγους ημεδαπών σε παρακείμενο δρόμο, όπου με την απειλή των περιστρόφων αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα από τους ιδιοκτήτες.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν το χρηματικό ποσό, τα τιμαλφή και τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από την παραπάνω κατοικία, καθώς και προσωπικά αντικείμενα των δραστών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι δύο δράστες προχθές (28.06.2012), είχαν απειλήσει με όπλο πλήρωμα περιπολικού στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ο 33χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ένοπλες ληστείες.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/30/2012 08:54:00 μμ