[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] "ΧΑΘΗΚΑΜΕ! ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ; ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ..."


Εντοπίσθηκε ο άνδρας ο όποιος παρέδωσε τη γλάστρα, και το «παγιδευμένο» κουτί, μέσα στο όποιο είχε τοποθετήσει αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος πυροδοτήθηκε μόλις ο επιχειρηματίας Α. Ανδριαδάκης επιχείρησε να ανοίξει τη συσκευασία.

Πρόκειται για υπάλληλο ανθοπωλείου, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου να εξετασθεί και να δώσει κατάθεση, για το ποιος έκανε την παραγγελία, και αν υπάρχουν στοιχεία που γνωρίζει για την υπόθεση.

Όπως προέκυψε, το κουτί που συνόδευε τη γλάστρα, ήταν μεταλλικό, και από καθαρή τύχη ο επιχειρηματίας δεν έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά την εξερεύνηση του χώρου, στο διαμέρισμα του 42χρονου επιχειρηματία, εντόπισαν πάνω στη γλάστρα, ένα γραπτό σημείωμα, το οποίο συνόδευε την αποστολή: «Χαθήκαμε! Πήρες το δωράκι μου; Πάρε με, όταν μπορέσεις».

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο αναμένει από τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Βούλας, να τους επιτρέψουν να πάρουν κατάθεση από τον επιχειρηματία, και όπως εκτιμούν, ενδεχομένως να τους δώσει απαντήσεις, οι οποίες θα του οδηγήσουν στον εντοπισμό του αποστολέα.

-----------------------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/15/2012 06:02:00 μμ