[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Σε πλήρη εξέλιξη επιχειρήσεις και μπλόκα σε όλη την Αθήνα για τους δολοφόνους του φαρμακοποιού

Θεωρείται βέβαιο ότι οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία, αλλά παρακολουθούσαν τον φαρμακοποιό.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι επιχειρήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που λήστεψαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά, στην περιοχή του Ρέντη.Όρκο έχουν δώσει οι αστυνομικοί της ασφάλειας για την σύλληψη των δολοφόνων..

Για αυτό το λόγο γίνονται διαρκώς έλεγχοι στους δρόμους της Αθήνας σε Ι.Χ. που έχουν κίτρινο χρώμα και είναι μάρκας Peugeot, σε μία προσπάθεια να τους εντοπίσουν. .

Πιθανότατα οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας αλλά και επιχειρήσεων στην περιοχή, έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Ωστόσο μεγάλη έμφαση δίνουν οι αστυνομικοί και στις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων καθώς και στο ενδεχόμενο κάποιος να συγκράτησε τις πινακίδες του κίτρινου αυτοκινήτου γαλλικής μάρκας.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία αλλά είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τις κινήσεις του άτυχου φαρμακοποιού.

 Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα είναι την Παρασκευή τα φαρμακεία του Πειραιά, σε ένδειξη πένθους για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού χθες το μεσημέρι στο Ρέντη. Στην υπόλοιπη Αττική τα φαρμακεία δεν θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. eglimatikotita.gr

-----------------------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/14/2012 10:16:00 μμ