[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ...!!! ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α/Δ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ... ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ... ΛΕΕΙ...

Θέμα: Συγκρότηση Διμοιριών Υποστήριξης την 27-06-2012

Προκειμένου να ληφθούν επιβαλλόμενα μέτρα, κατά κινήσεις -παραμονή Προέδρου κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, παρακαλούμε αναφέρατε Υπηρεσία μας εως 9:30 ώρα της αύριον 26-06-2012, ποιοί από τους κάτωθι Αστυνομικούς των Υπηρεσιών σας κωλύονται, λόγω αδειών, την Τετάρτη (27-06-2012)

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ... ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΟΣΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ... 


ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ PERSONA NON GRATA ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...!!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ...!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΚΡΙΖΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ...;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ...;;; ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...!!!

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/26/2012 02:46:00 μμ