[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ... ΑΜΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΧΖΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΤΩΝ...!!!

«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιος μπορεί να είναι συνεχώς εναντίον των Εθνικιστών εκτός και αν αυτοί στρέφονται ενάντια στην Πατρίδα του. Αυτή είναι και η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, ακόμα και όταν τα δύο κυρίαρχα ΚΚΕ (το εσωτερικού – νυν ΣΥΡΙΖΑ) και το εξωτερικού (το σημερινό ΚΚΕ) ήταν ενωμένα πάντα είχαν πλήρη σύμπλευση με όσους επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.

Η τουρκική ένωση Θράκης είναι ένας παράνομος σύλλογος πρακτόρων του τουρκικού προξενείου που προπαγανδίζει για την αυτονομία της Ελληνικής Θράκης και την μετέπειτα προσάρτιση της στην Τουρκία. Δηλαδή προπαγανδίζει ευθέως εναντίον της Ελλάδος. Η συγκεκριμένη «ένωση» κάνει επί χρόνια δικαστικό αγώνα προκειμένου να θεωρηθεί νόμιμος σύλλογος, όμως συνεχώς προσκρούει στον Άρειο Πάγο που ορθώς την θεωρεί παράνομη αφού αντιτίθεται στο Εθνικό Συμφέρον και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Επιπροσθέτως η «ένωση» αυτή συγκροτείται κατά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης για την αρχή της αμοιβαιότητας, αφού αποτελείται από τουρκόφρονες που βρίσκονται στην Ελλάδα παραβιάζοντας την αρχή αυτή.

Για τις αντιρρήσεις του Αρείου Πάγου πάνω στο ζήτημα της ενώσεως, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και να ταχθεί για άλλη μία φορά ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.»

 Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το Εθνικό Συμφέρον πρωτεύει πάντοτε και υπερισχύει των όποιων άλλων «δικαιωμάτων». Συνεπώς ο Άρειος Πάγος ορθώς αγνόησε το ξενοκίνητο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο δρα επιλεκτικά βάσει των συμφερόντων της διεθνούς νέας τάξης που πηγάζει εκ συγκεκριμένων λόμπι στις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι αντιμάχεται, υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τους τις θέσεις. Η υποκρισία θα έπρεπε να διαθέτει όρια, όμως γίνεται εμφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε. xryshaygh.com

-----------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/23/2012 09:52:00 μμ