[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ...! ΝΕΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...!



ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...


Σκόπια. Η Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη χώρα ζουν «Μακεδόνες» που μιλούν τη «μακεδονική» γλώσσα και αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει με οποιαδήποτε εκβιασμό, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, γράφει η σκοπιανή Dnevnik και συνεχίζει:

Απλά πρέπει να βγει από τη σκέψη (των διαπραγματευτών) ότι με οποιαδήποτε δράση ή οποιονδήποτε εκβιασμό θα μπορούσε να αλλάξει η ταυτότητα του 'μακεδονικού' λαού.

Ο 'μακεδονικός' λαός υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αποδεκτή, είπε ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι προς τους κατοίκους του δήμου Πέτροβετς αναφερόμενος σε ότι έχει γίνει σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που προωθούνται.

Ο Γκρούεφσκι υπενθύμισε ότι ξένοι διπλωμάτες πριν από 100 και πλέον χρόνια, προειδοποιούσαν ότι για να κλείσει το Μακεδονικό Ζήτημα, θα πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι υπάρχει το 'μακεδονικό' έθνος και η 'μακεδονική' γλώσσα, αλλιώς στα Βαλκάνια δεν θα έχουμε ειρήνη.

«Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να το κατανοήσουν και για αυτό τα τελευταία εκατό χρόνια υπήρχαν πολλά προβλήματα στην περιοχή αυτή, είχαμε πολλούς πολέμους για τη Μακεδονία. Χύθηκε πολύ αίμα και πολλοί προσπάθησαν να κατακτήσουν τη Μακεδονία. Η Ευρώπη πρέπει να θέσει ένα τέλος σε αυτό.

Η Ευρώπη να κατανοήσει πως για κανένα λόγο δεν μπορεί να αλλάξει ο 'μακεδονικός' λαός και με την ακλόνητη πίστη του διατηρεί ό, τι του ανήκει και δεν μπορεί να αλλάξει την ταυτότητά του.

Ανέφερε ακόμη- συνεχίζει η εφημερίδα Dnevnik- ότι οι πολίτες των Σκοπίων είναι ειρηνικοί άνθρωποι και δεν θέλουν παρά να ζήσουν ειρηνικά, ελεύθεροι να έχουν αυτό που τους ανήκει. echedoros-a.gr


-----------------------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/14/2012 09:40:00 μμ