[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ... ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...!!!


    Αν και στην παραγμτικότητα δουλεύαμε στο παρασκήνιο την καθιερωμένη εκστρατεία για την Φλώρινα, απ' όπου και θα ανακοινώναμε την ανάκληση της αναστολής λειτουργίας των Ανένταχτων Πατριωτών -που είχε ανακοινωθεί προεκλογικά- Εθνικοί και Αγωνιστικοί λόγοι μας επιβάλλουν σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 να επισπεύσουμε εκτάκτως την επιστροφή μας...

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το Ελλαδικό κράτος, στιγμή που ο εχθρός ετοιμάζει την υπονόμευση των Εθνικών μας συμφερόντων, μέσα στα εως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας, το μόνο που έχει στο νού είναι επιτρέψει την δράση του με τάξη και ασφάλεια...!

 Ο αρχηγός των αδίστακτων δολοφόνων Γκρίζων Λύκων", των αδερφών μας Τάσου Ισαάκ και Σολομού Σολομού, αντί να έχει ήδη κυρηχτεί ως ανεπιθύμητος στην πατρίδα μας θα περιδιαβεί ανενόχλητος και προστατευόμενος, ευαίσθητες περιοχές που βάλλονται ανελέητα από την Εχθρική Προπαγάνδα.

Έτσι κι εμείς, την ώρα που τα αδέρφια μας από την Μακεδονία και την Θράκη, θα χαλάνε την ησυχία και την ξεγνοιασιά του Μπαχτεσλί και της λυκοπαρέας του, θα χαλάμε την ησυχία του Αθηναίκου κατεστημένου, και θα ανταμώνουμε με φίλους και συναγωνιστές στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 8 το βράδυ, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την περιφρούρηση της δράσης!--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/26/2012 09:50:00 μμ