[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ... ΛΥΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...!!!

ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ... Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Είναι γνωστό ότι ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης τα λέει έξω από τα δόντια. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην σχολιάσει το περιστατικό του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, στον τηλεοπτικό «αέρα».

«Ίσως το φρικτότερο δεν είναι πως είδαμε κάποιον να χτυπάει live δύο γυναίκες, αλλά το ότι κάποιοι είπαν με χαρά. "Σιγά τώρα που θα κλάψουμε που χτυπήσανε την Κανέλλη". Ο μαύρος αυτός ιστός είναι παιδί της διαπλοκής και με ανατριχιάζει.

Συγχαίρω την Κανέλλη πάντως που κοίταξε το λύκο στα μάτια. Πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα και αυτούς, αν τους κοιτάξεις με θάρρος, μπορεί μεν να την φας την αδέσποτη, ίσως όμως και να τους ηρεμήσεις.

Επίσης, να τονίσω πως διαφωνώ κάθετα με την αδιάκοπη επανάληψη των συγκεκριμένων σκηνών: πρόκειται για ένα επικίνδυνο καρτούν που άμα ακουμπήσεις το χέρι σου στην οθόνη θα σ'το δαγκώσει», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ...

-------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 6/23/2012 02:34:00 μμ