[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Πού θα φτάσεις για χάρη της Ρώμης; Total War: Rome 2, ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται το 2013! (Βίντεο)

Ο κύβος ερρίφθη καλό κάψιμο
Πολύ ευχάριστα νέα επεφύλασσε η σημερινή μέρα για τους απανταχού gamers, με τη SEGA να προχωρά στην ανακοίνωση του Rome 2: Total War για PC και παράλληλα να δίνονται στη δημοσιότητα οι πρώτες......


πληροφορίες και εικόνες. Για πολύ κόσμο το Rome: Total War παραμένει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, και η Creative Assembly αποφάσισε να επιστρέψει στη Ρώμη για μια ακόμη φορά, θέτοντας τον πήχη ψηλότερα απο ποτέ, με στόχο να προσφέρει το απόλυτο, μεγαλύτερο και καλύτερο Total War παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.



"Έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε τις πιο επιβλητικές μάχες που έχετε δεί ποτέ σε παιχνίδι." δήλωσε σε συνέντευξή του στο CVG ο Lead Designer της Creative Assembly, ενώ έγινε διαθέσιμη και η επίσημη λίστα χαρακτηριστικών του παιχνιδιού της εταιρίας. Αναφέρει οτι πρόκειται για το καλύτερο Total War, που θα θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των strategy παιχνιδιών, με ένα επικών διαστάσεων campaign, τεράστιες και επιβλητικές μάχες με δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες και με μια ολοκαίνουρια μηχανή γραφικών, που θα παρουσιάζει όλα αυτά με μεγάλη λεπτομέρεια. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της εταιρίας για το παιχνίδι αποτυπώνονται και στο 40% μεγαλύτερο budget και το διπλάσιο αριθμό ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό.
Η κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου στη δημοφιλή σειρά στρατηγικής Total War προγραμματίζεται για το 2013.


--
Ανάρτηση Από τον/την OCTAVIANOS στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/05/2012 02:01:00 μμ