[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Οι "πατριώτες" χλευάζουν την Ελληνική νεολαία...

...γιατί είναι ανίκανοι και ακατάλληλοι να την πάρουν με το μέρος τους !

Ενοχλούνται απο τα clubs και τα super paradise γιατί εδω και χρόνια είναι ανεπαρκείς οι πατριώταροι-ελληναράδες-χριστιαναράδες να τραβήξουν την νεολαία στον αγώνα με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ! Βρίζουν λοιπόν τον λαό όπως ακριβώς κάνει το ΚΚΕ και μετά ψάχνουν να βρουν τι φταίει.
Αν τους πεις το παραμικρό σου την πέφτουν όλοι μαζί οι χριστιαναράδες - ελληνάρες και με ύφος ελιτίστικο σου λένε "εμείς ξυπνήσαμε από μόνοι μας" ασχέτως... αν περιμένουν τα τανκς , τους ελ, τις προφητείες του Παίσιου , ασχέτως αν γλείφουν τους κώλους των προδοτών μπάτσων που τους την έχουν πέσει μέχρι και σε αυτούς !
Πάει η νεολαία στα κλαμπ ; Εσείς φταίτε κύριοι. Γιατί η τέχνη δεν είναι ξεκομμένη απο την πολιτική αλλά προέκτασή της , το ίδιο λοιπόν και η διασκέδαση . Και επειδή αυτά τα έχει πει ο Μάο θα μας πουν κομμουνιστές (πολύ που μας ένοιαξε) . Ας είχατε λοιπόν βάλει ΕΣΕΙΣ την σφραγίδα σας πατρίωταροι στην διασκέδαση της νεολαίας αλλά εσείς περιμένατε τα τανκς.
Οι μπαχαλάκηδες και οι απολιτικ έβαλαν την δική τους σφραγίδα στα νεανικά μέρη και εσείς κοιμόσασταν και βρίζατε τα αγόρια και τα κορίτσια της Ελλάδας οτι δεν σέβονται την Πατρίδα (πάντα με ύφος γέρου θαυμαστή του μπουραντά , της ΕΡΕ , της δεξιάς κλπ)
Ο νέος είναι νέος και δεν μπορεί να έχει όσο συγκροτημένη πολιτική , Εθνική σκέψη θέλουμε εμείς.
Αν είχαμε κάνει αυτά που έπρεπε και είχαμε βάλει την υπογραφή μας στα κίνητρα που του δίνουν χαρά και λόγο να περνάει καλά , τότε θα ήταν μαζί μας ασχέτως αν θα διασκέδαζε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ακόμη και με μνημόνιο είτε σας αρέσει , είτε όχι.
Τώρα για την αισθητική του "πατριωτικού χώρου" ας μην μιλήσουμε καλύτερα...
Λίγο άρματα, λίγο στρατοκαυλίες, λίγο μπατσολαγνείες, λίγο θυμιατά, μανουάλια, παπάδες , δικτάτορες , λίγο προφητείες και μπόλικο απο σπασικλάκι γυμνασίου με γυαλιά και κατηχητικό.
Ε  καλά κάνει η νεολαία και είναι μακριά κύριοι . Γιατί τουλάχιστον εκεί θα βγάλει και καμιά γκόμενα ενώ σε εσάς θα φωνάζει "που θα ανάψουμε κεριά, μέσα στην αγια-σοφιά" (ενώ οι Αφγανοί έχουν κάνει κατάληψη στην αγια-σοφιά της γειτονιάς σας (λεπτομέρεια)...
Είστε οι ψευτοηθικοί που ενοχλείστε απο τα κουνήματα των Ελληνίδων στα clubs (Βέβαια αν κουνούσαν το κορμί τους για εσάς θα ήταν αλλιώς) και κατευθείαν τους κολλάτε ταμπέλα εύκολης, πρόστυχης και μη χειρότερα και μετά θέλετε να σας ακολουθήσει η νεολαία...
Μήπως ρε πατριώταροι δεν την πέσατε σε εκείνη την εκπαιδευτικό απο την Κρήτη επειδή είχε πάει με μαθητή της ; Από πότε ρε γίνατε φύλακες της ηθικής ; 
Κύριοι δεν έχετε ιδέα πόσο ευρύ είναι το πεδίο της διάδοσης πολιτικών ιδεών για αυτό και την πέσατε στον "Καιάδα" (ασχέτως αν πολλοί μεταλάδες λόγω αυτού του ανθρώπου βλεπουν με συμπάθεια τον εθνικισμό) για σατανιστή (α ρε Ελένη Λουκά) και για την εμφάνισή του στον Θέμο (ασχέτως αν πρόκειται για εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση που βοήθησε να "γλυκάνει" το σκληρό προφίλ του Εθνικισμού στον λαό).
Φωνάζετε "παίρνουν πρέζα" , "είναι πρεζάκηδες στα κλαμπ" . Κόφτο Χριστιαναρά.
Η νεολαία φτανει στην πρέζα γιατί ψαχνει παυσίπονο για τον καθημερινό σωματικό, ψυχικό πόνο που της σερβίρει ο καπιταλισμός . Η πρέζα πρέπει να αντιμετωπιστεί όχι μόνο σας ζήτημα υγείας αλλά κυρίως γιατί αποσυνδέει τον άνθρωπο απο τις ευθύνες του και που αυτήν την ιστορική περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες . Η πρέζα είναι ανάχωμα για  το σύστημα , ο νέος που έχει δύναμη και μυαλό χωρίς ουσίες είναι επικίνδυνος για το συστημα . Αντί λοιπόν να σκούζετε ορισμένοι ψευτοηθικά αλλάξτε τακτική.
Είστε αυτοί που τώρα που δεν υπάρχει η επάνω πλατεία την νοσταλγείτε αλλά όταν ο λαός βούλιαζε το Σύνταγμα με τις Ελληνικές σημαίες εσείς λείπατε και βρίζατε τον λαό , τον λέγατε "πρόβατο" , "λαουτζίκο" και τον κατηγορούσατε οτι τρώει σουβλάκια και απλά ρίχνει μούτζες. Λες και δεν βοήθησε η επάνω πλατεία να δει ο λαός την στάση των κομμάτων , δεν βοήθησε να απενοχοποιηθεί η στοχοποιημένη Ελληνική σημαία , δεν βοήθησε να δει ο λαός την στάση των κωλόμπατσων που έριχναν χημικά και ξύλο σε οικογένειες , λες και δεν είναι είναι η πάνω πλατεία που έμαθε τον κόσμο να πηγαίνει με μάσκα, γυαλιά και μαλοξ στις πορείες αντί να κάθεται σπίτι του...
Είστε αυτοί οι αναρχοκομμουνιστοφάγοι που τρώτε και 5-6 απάτριδες στην καθησιά σας αλλά ενοχληθήκατε απο τις φάπες του Κασιδιάρη...


Συνεχίστε να ζείτε στο 1967 , συνεχίστε να περιμένετε άλλους να σας σώσουν και κυρίως συνεχίστε να κατηγορείτε την νεολαία .

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ !


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/02/2012 01:19:00 μμ