[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Πεθερά οργάνωσε τον ...ομαδικό βιασμό της νύφης στο Ρέθυμνο!

  • 89



 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πεθερά οργάνωσε τον …ομαδικό βιασμό της νύφης στο Ρέθυμνο!
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 16χρονη από τη Βουλγαρία, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, μετά από παγίδα που της έστησε η πεθερά της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ήδη συλληφθεί 6 άτομα για την υπόθεση, ενώ αναζητείται ακόμα ένα. Η 16χρονη συζούσε με νεαρό ομοεθνή της στο Ρέθυμνο.

Η ανήλικη...
 έψαχνε για δουλειά, καθώς με δυσκολία τα έβγαζαν πέρα. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, της τηλεφώνησε η πεθερά της και της ζήτησε να ετοιμαστεί, καθώς θα περνούσε μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο τους, για να την πάρουν για μια δουλειά, σε ταβέρνα χωριού του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η ανήλικη ετοιμάστηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των πεθερικών της. Όπως ανέφερε αργότερα σε αστυνομικούς, πήγαν σε μια αγροτική τοποθεσία έξω από χωριό της πόλης, αλλά δεν υπήρχε ταβέρνα. Την οδήγησαν σε μία στάνη όπου ήδη περίμεναν 4 αλλοδαποί (δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί).

Την άφησαν εκεί και αφού τη βίασαν ομαδικά, η πεθερά της επέστρεψε για να την πάρει. Όπως καταγγέλλεται, της πέταξε 50 ευρώ και την προειδοποίησε να μη μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν εκεί.

Η 16χρονη όμως αφού επέστρεψαν στο σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί σε βάρος της. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η πεθερά.

Το λόγο για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έχει η δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσων εμπλέκονται συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/11/2012 05:40:00 μμ