[ΕΓΕΡΣΙΣ2] ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

fouxtelΌσοι μιλούν για εξυπηρέτηση γερμανικών συμφερόντων θα διαψευστούν» ανέφερε πριν από λίγο στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο Ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, Χανς - Γιοακίμ Φούχτελ.
Ο ίδιος τόνισε πως...

 όλες οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Γερμανία είναι για το καλό της Ελλάδας ενώ δήλωσε αναρμόδιος όσον αφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων για τα ολοκαυτώματα και τις βιαιοπραγίες την περίοδο της κατοχής στην Κρήτη.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή του Ομοσπονδιακού υφυπουργού Εργασίας.
Η σύσκεψη είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ΙΤΕ ωστόσο ο εντεταλμένος της Α. Μέρκελ μετέβη τελικά στην Περιφέρεια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, φορείς επιστημονικών ιδρυμάτων,μέλη των επιμελητηρίων του νησιού καθώς και στελέχη του ΟΑΕΔ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Φούχτελ:

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις των Βουτών, παρουσία των βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά.
Οι συγκεντρωμένοι ήταν από την αρχή αποφασισμένοι να «συναντήσουν» τον κ. Φούχτελ και να του εκφράσουν την αποδοκιμασία του για τις πολιτικές της γερμανικής κυβέρνησης.

makeleio


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/13/2012 12:29:00 μμ