[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Πόσο θα αντέξει η κυβέρνηση;

Από τη μια η αντίδραση Βενιζέλου για τον Στουρνάρα, παρά τη διάψευση μέσω της ανακοίνωσής του ότι δεν υπονομεύει το έργο του Υπουργού Οικονομικών.

Από την άλλη, η αντίδραση του Ο. Βουδούρη από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης και μάλιστα μετά την...
 παραίτηση Νικολόπουλου και τις αιχμές που άφησε για τους χειρισμούς για τα εργασιακά.
Τέλος, έρχεται και η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ζητώντας να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή για άμεση και αποφασιστική επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων.
Η ΔΑΚΕ προειδοποιεί με κοινωνική έκρηξη εφόσον η κυβέρνηση ξεχάσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και την κατηγορεί για λογική «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

Τέλος, αφήνει σαφείς αιχμές στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα κάνοντας λόγο για υπουργούς «που παριστάνουν τους… Ινδιάνους και και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ό,τι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ, πιστεύοντας ότι έτσι θα ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ… το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ρέσλερ, που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν. Τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή»!

olympia.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/11/2012 05:20:00 μμ