[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Συλλήψεις στην Αθήνα για το άγριο φονικό της Αγ. Νάπας

Συλλήψεις στην Αθήνα για το άγριο φονικό της Αγ. ΝάπαςΔύο Έλληνες συνέλαβε η Ελληνική (λέμε τώρα) Αστυνομία για το άγριο φονικό με θύματα πέντε φρουρούς ασφαλείας στην Αγία Νάπα την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Οι συλληφθέντες είναι ένας 29 και ένας 41 χρονών. Και για τους δύο είχαν εκδόθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις...

 κυπριακές αρχές. Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν σε συνεργασία και με την Ιντερπόλ.


Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σε τρία σπίτια, στην Νέα Ιωνία, τα Εξάρχεια και τον Ταύρο, όπου έχουν βρεθεί σημαντικά στοιχεία τα οποία φαίνεται πως μπλέκουν τους δύο συλληφθέντες και με τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο 41χρονος άντρας έχει απασχολήσει ξανά τις ελληνικές αρχές και έχει συλληφθεί δύο φορές τη μία για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τη δεύτερη για ναρκωτικά. Ομοίως και ο 29χρονος είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στην Κύπρο, ο ένας άντρας αναχώρησε το ίδιο βράδυ από την Κύπρο και ο επόμενος ταξίδεψε για Ελλάδα το επόμενο βράδυ.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αθήνα αν και αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα θεωρεί ότι το φονικό στην Αγία Νάπα αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ο άγριος φόνος των πέντε
Υπενθυμίζεται ότι το άγριο φονικό έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ενω οι 5 βρίσκονταν σε αυτοκίνητο που κινείτο σε σκοτεινό δρόμο της περιοχής στην Αγία Νάπα, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του οχήματος το οποίο ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Οι δράστες πλησίασαν το όχημα και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τα πέντε πρόσωπα στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος των δύο ήταν ακαριαίος ενώ οι άλλοι τρεις υπέκυψαν στα τραύματα τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο
Νεκροί από την επίθεση της Αγίας Νάπας είναι ο Φίλιππος Λουκαΐδης, 33 ετών από τη Λευκωσία, Μάριος Καραολίδης, 28 ετών από τη Λευκωσία, Γιώργος Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και οι δύο Ρουμάνοι Τζιωρτζάουν Καταλικομάντ, 31 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάτα, 35 ετών.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/01/2012 07:16:00 πμ