[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Βέλγοι πρόσκοποι έκλεψαν την ελληνική σημαία από το Δημαρχείο Καλύμνου!!!

Ένα… στοίχημα έκανε δυο νεαρούς Βέλγους προσκόπους να προχωρήσουν σε μια πρωτοφανή πρόκληση, κλέβοντας και κρύβοντας την ελληνική σημαία που κυμάτιζε μπροστά από το Δημαρχείο της Καλύμνου! Γρήγορα αποκαλύφθηκαν, όμως, και η εκδρομή τους είχε άδοξο τέλος.

Οι δυο νεαροί...
μετείχαν σε εκδρομή ομάδας προσκόπων του Βελγίου με ιστιοφόρο νοικιασμένο από το Λαύριο, που είχε ελλιμενιστεί στο λιμάνι του νησιού. Αργά τη νύχτα του Σαββάτου, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους να υποστέλλουν τη σημαία της Ελλάδας από το κιόσκι πληροφοριών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου, χωρίς να πειράξουν αυτήν της Ε.Ε.!

Αμέσως ενημερώθηκαν η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Καλύμνου, άνδρες των οποίων συνέλαβαν τους δράστες που ομολόγησαν την προκλητική ενέργεια, παρέδωσαν τη σημαία και ισχυρίστηκαν ότι την πήραν για να κερδίσουν το… στοίχημα που είχαν βάλει με άλλους νεαρούς προσκόπους! Οι δυο Βέλγοι οδηγήθηκαν στην Κω για να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Οκτώβριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/16/2012 12:26:00 πμ