[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Θέμα εξεταστικής για το μνημόνιο και το νόμο Ραγκούση για τους μετανάστες θέτει ο Πάνος Καμμένος!!

Την πρόθεσή του να θέσει το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς και την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

“Βεβαίως θα συζητήσουμε και για τη...
 σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί. Ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κος Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου” είπε ο κ.Καμμένος στον ραδιοσταθμό Βήμα FM. Πρόσθεσε επίσης ότι θα ακουστούν “για τις σχέσεις των υπουργών που διορίστηκαν από κάποια ξένα κέντρα και για ποιόν λόγο διορίστηκε ο καθένας τους”.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, που -όπως ανέφερε- έχει πει ότι θα πράξε και ο κύριος Σαμαράς προεκλογικά.

“Με τη νέα παρέα του έκανε πίσω. Θα δούμε τώρα, θα το ψηφίσει ή όχι;” πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Στο μεταξύ σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, αναφερόμενος την άφιξη της τρόικας αύριο, υποστήριξε ότι αυτό σηματοδοτεί “το τέλος των ψευδαισθήσεων τόσο για τους συγκυβερνώντες που τις καλλιέργησαν συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τους πολίτες που ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιχείρησης παραπλάνησης”.

Σύμφωνα με τον κ. Ζώη, “όσοι ανακάλυψαν την “διαπραγμάτευση” και υπαινίχθηκαν έτσι την αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννούν τα μνημόνια θα αποδειχθεί ότι απλώς ψηφοθηρούσαν”.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπενθύμισε ότι η τρικομματική κυβέρνηση συγκροτήθηκε με την αποδοχή ενός προγραμματικού πλαισίου το οποίο το κόμμα του χαρακτήρισε ως ευχολόγιο καθώς-όπως είπε- κανένα από τα σημεία του δεν μπορεί να εφαρμοστεί άνευ της εγκρίσεως της τρόικας.

“Έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποια από τα σημεία του θα δοθεί μάχη, έστω και για τα μάτια του κόσμου, ώστε να γίνουν αποδεκτά και να ισχύσουν” κατέληξε ο κ. Ζώης


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 7/02/2012 02:35:00 μμ