[Greek Alert] Πετρέλαια στο Αιγαίο: 2002 - 2012!

Ηταν 11 και 18 Φεβρουαρίου του 2002(!) όταν δημοσιεύσαμε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το πρώτο και το δεύτερο μέρος αντίστοιχα, της μεγάλης έρευνας που είχαν πραγματοποιήσει οι AegeanTimes.gr για τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο! Στα επόμενα χρόνια γράφτηκαν πάνω από 50 άρθρα με τρομακτικές –για την εποχή- αποκαλύψεις!

Δέκα χρόνια μετά, προς το τέλος του 2002, εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα σχεδόν όλα τα ερωτήματα που ανεφύησαν από την πολυδιάστατη αυτή έρευνά μας, και οι πολιτικές ηγεσίες της χώρας δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν τι πραγματικά συνέβη στο χώρο αυτό!

Παρακολουθώντας όσα λέγονται πλέον ανοιχτά από κυβερνητικούς και δημοσιογράφους, αισθανόμαστε την υποχρέωση προς τη νέα γενιά, να θέσουμε εκ νέου κάποια ερωτήματα αλλά και να παραθέσουμε κάποια καινούρια στοιχεία που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια !

Υπενθυμίζω ότι όποιος έγραφε ή έλεγε ότι στο Αιγαίο υπάρχει πετρέλαιο, τότε αυτόματα, βρισκόταν πολλοί εγχώριοι καλοθελητές που αναπαρήγαγαν την ρήση διαφόρων παραγόντων του εξωτερικού και έλεγαν «αν βρείτε ένα ποτήρι πετρέλαιο στο Αιγαίο, φέρτε μου να το πιω»!!!....


συνέχεια εδώ





--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/12/2012 01:10:00 μμ