[Greek Alert] 'Eχασε το μέτρο: Βούλγαροι αστυνομικοί στη Θεσ\κη!


Είναι προφανές πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μες στον... παροξυσμό της "προοδευτικότητας" και της "πολυπολιτισμικής ανοχής" που τον διακατέχει, έχασε το μέτρο... Αστυνομία ακόμη και στα… σκουπίδια σκοπεύει να βάλει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο της κλοπής ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους!

Για να επιτευχθεί αυτό, θα έρθουν στην πόλη, ώστε να συνδράμουν στην πάταξη αυτού του φαινομένου, Βούλγαροι αστυνομικοί!

Την ανακοίνωση έκανε χθες (09-07-2012), σε συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας πως τα εν λόγω κυκλώματα είναι κυρίως βουλγαρικής προέλευσης και για αυτό το λόγο αυτό έχει ζητηθεί η συνδρομή των αρχών της Βουλγαρίας.

Όπως έγινε γνωστό, έγιναν ήδη επαφές της δημοτικής αρχής και του Βουλγαρικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς το τελευταίο διάστημα το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Πάντως μπορεί να ενημερώθηκε το Προξενείο, αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως οι αστυνομικές αρχές της Ελλάδας δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά για τις προθέσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το thousandnews.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ, έμεινε άφωνο με τις προθέσεις της διοίκησης και εξέφρασε την πλήρη άγνοιά του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/10/2012 11:59:00 πμ