[Greek Alert] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ZURB ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ...!!!

Την καλύτερη υπηρεσία στους Τούρκους προσέφερε όποιος προκάλεσε εξ αμελείας την πυρκαγιά στην Αμφιάλη, έναν ευαίσθητο χώρο για το ΠΝ, εντός του οποίου πέραν της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΕΝ), των Κέντρων Εκπαίδευσης και άλλων κτιρίων, φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), της Διοίκηση Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ) και των αερόστρωμνων της Διοίκησης Αμφιβίων Δυνάμεων (ΔΑΔ).

Η ζημιά που έχει υποστεί το «Κέρκυρα» σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το θέτουν εκτός ενέργειας, γεγονός που αφήνει το ΠΝ μόνο με ένα σκάφος τύπου Zubr, το «Κεφαλληνία»(L180) καθώς ένα έχει παροπλισθεί «Ζάκυνθος»(L183) και ένα τίθεται εκ περιτροπής εκτός υπηρεσίας λόγω επισκευών [«Ιθάκη»(L181)].

Τη στιγμή που άπαντες καλούνται να περιορίσουν το μέγεθος του στρατεύματος, σε όλους τους κλάδους ει δυνατόν και οι δυνατότητες ταχείας μετάβασης σε κάποια εστία κρίσης αποκτούν σημασία… ζωής και θανάτου, έρχεται η φωτιά να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Τελικά η Δομή Δυνάμεων του ΠΝ μεταβλήθηκε σε λίγα λεπτά προς τα κάτω, από τον αεί παρόντα… αστάθμητο παράγοντα.

defence-point.gr

stoxos.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/31/2012 08:00:00 μμ