[Greek Alert] ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Επάγγελμα «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ». Ένα επάγγελμα με μέλλον και προοπτική, στις ματωμένες διαδρομές των δολοφόνων, των κανιβάλων και των λοιπών τεράτων του πολυπολιτισμού… Ελάτε να μπούμε στα άδυτα του κόσμου τους…
Πρόκειται για ένα επάγγελμα προσοδοφόρο στις μέρες μας, και οι σκοτεινές του διαδρομές χάνονται μέσα στα πολυδαίδαλα κανάλια του πλούτου των επαγγελματιών «ανθρωπιστών» και των συμμοριών της διεθνούς δουλεμπορίας.
Πρόκειται για ένα επάγγελμα ομολογουμένως πολυσύνθετο, αφού οι «λειτουργοί» του οφείλουν να διαθέτουν ανομολόγητες αρετές.
Κυρίαρχη όλων το θράσος. Είναι προτέρημα που πρέπει να διαθέτει εν αφθονία ο «αντιρατσιστής λειτουργός», για να μπορεί απερίσπαστα να διαστρέφει την πραγματικότητα, και να εμφανίζει με τρόπο ζηλευτό το δολοφόνο ως θύμα που χρήζει συμπάθειας… φροντίδας… και ακόμη μεγαλύτερης ανοχής, προκειμένου να συνεχίζει απερίσπαστα το ολέθριο ανθρωποκτόνο έργο του.
Δεύτερη αλλά εξ ίσου σημαντική σε βαρύτητα αρετή, είναι η υποκρισία και μάλιστα η απύθμενη. Χωρίς αυτή ο «λειτουργός του αντιρατσισμού» δυσκολεύεται μέσα στη μαυρίλα της νύχτας να διακρίνει αν... 


συνεχεια εδώ

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/11/2012 02:00:00 μμ