[Greek Alert] Πάνε γυρεύοντας για το " αποθανέτω η ψυχή μας μετά των...ομοφυλοφίλων"



'Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, να εξυγιανθεί και να επανέλθει προτείνει κυβερνητικός εταιρος της Μέρκελ"

Πολύ μας 'σκότισαν' με τις απειλές τους οι Γερμανοί, εταίροι και ...εταίρες.
Η Ελλάδα κάνει ο,τι μπορεί να ξεφύγει από το οικονομικό πρόβλημα και υποτίθεται ότι οι εταίροι της στην ΕΕ βοηθούν...

  Τελευταία απειλούν να μας εκδιώξουν από το ευρώ και εκφράζονται όλο και πιο προκλητικά, ενώ η κ. Μέρκελ δεν δέχεται να δοθεί καμία παράταση στην Ελλάδα για να τακτοποιήσει τα οικονομικά της.

 Θα πρέπει να ξέρει η κ. Μέρκελ και όλη η ...κομπανία της ότι χάρη της κάναμε και εκλέξαμε τη κυβέρνηση που έχουμε σήμερα.

 Από το ευρώ αν είναι να φύγουμε, θα φύγουμε όχι με τη κυβέρνηση αυτήόπως τη 'βολεύει' τη κ. Μέρκελ, αλλά με την άλλη...του κ. Τσίπρα και τότε ας έλθουν να πληρωθούν οι απατεώνες εταίροι που εκμεταλλεύονται σαν κοινοί απατεώνες τοκογλύφοι την αδυναμία της χώρας μας και μας δίνουν δάνεια 'μαϊμού' για να εισπράξουν μόνοι τους από αυτά τα τοκογλυφικά τους κέρδη.
 Η ανοησία τους ενδεχομένως να προκαλέσει την ανατροπή της κυβερνήσεως, την εκλογή κομουνιστικής κυβερνήσεως στην Ελλάδα η οποία (μαζί με τα αρνητικά της) θα επιφέρει τη κατάρρευση ολόκληρης της ευρωζώνης και τη διάλυση της ΕΕ, εις τα εξ ων συνετέθη.

 Παράλληλα, η συνέχιση τέτοιας πολιτικής εναντίων σχεδόν όλων των Ευρωπαϊκών κρατών, θα καταλήξει μπούμερανγκ γι αυτή και θα οδηγήσει στη διάσπασή της όχι μονο σε Ανατολική και Δυτική Γερμανία, αλλά σε Βόρεια και Νότια...


 Γι αυτό ας  ξεκαβαλήσει το καλάμι και αντί να εκδικείται για την ήττα που υπέστη η χώρα της κατά το  Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο  εξ αιτίας της καθυστερήσεως της επιχειρήσεως Μπαρμπαρόσα  που οφείλετο στην αντίσταση της Ελλάδος, να είναι ευγνώμων, που αντί να διαγράψουν από το χάρτη τη Γερμανία και να μοιράσουν τα εδάφη της στα γειτονικά κράτη- όπως έπρεπε- όχι μόνο τη συγχώρεσαν,αλλά  και τη βοήθησαν να ανασυγκροτηθεί, κάτι που αυτή τώρα το αρνείται στους άλλους!  
 Αυτά, προς το παρόν...

EFENPRESS



--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Greek Alert τη 7/13/2012 06:17:00 μμ